Aanvullende informatie

Advanced Engineering bestaat sinds 1994. Wij zijn een informele organisatie, met een platte organisatiestructuur. Wij zijn flexibel, kunnen snel schakelen en leveren onze diensten en producten op tijd af.

De kracht van Advanced Engineering is onze werkwijze tijdens projecten. Vanwege onze jarenlange ervaring hebben wij een bijzondere aanpak ontwikkeld. Wij zijn namelijk in staat om, naast onze adviserende rol ook een coördinerende rol in projecten te vervullen.

In onze opstelling als ‘partner’ zorgen wij ervoor dat de technische installaties maximaal worden afgestemd op onder andere de bouwkundige en de financiële randvoorwaarden. Dit levert voor onze klanten winst op verschillende gebieden. Kostenbesparing, kwaliteitsbewaking en een efficiëntere werkwijze zijn hierdoor doelstellingen die binnen handbereik komen.

De door ons ontworpen en getekende installaties garanderen een veilige, gezonde en productieve werkomgeving. Hierbij staan aspecten als gebruiksvriendelijkheid, bewezen innovatie, duurzaamheid en energiebesparing hoog in het vaandel.

Projectgerichte afspraken, prijsstelling vooraf, regiewerken of combinaties zijn naast een breed pakket aan diensten ons motto.

Downloads